Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety




  przystawki zimne    przystawki gorące    zupy    dania jarskie    dania z drobiu    dania mięsne  
  dania z ryb    dziczyzna    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  


BLINY
BLINY CARSKIE Z KAWIOREM CZERWONYM
BLINY CARSKIE Z KAWIOREM ASTRACHAŃSKIM
BLINY PO MOSKIEWSKU Z MARYNOWANYM ŁOSOSIEM, ŚLEDZIEM I KAWIOREM
BLINY GRYCZANE Z GRZYBAMI W ŚMIETANIE
BLINY JĘCZMIENNE Z WIEPRZOWYM RAGOUT NA OSTRO
BLINY JĘCZMIENNE Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM I SOSEM OGÓRKOWYM
BLINY GRYCZANE Z BRZOSKWINIĄ, ANANASEM, RODZYNKAMI I BITĄ ŚMIETANĄ POLANE WYBORNYM SOSEM Z MALIN
BLINY JĘCZMIENNE AROMATYZOWANE BRANDY Z GORĄCĄ KONFITURĄ WIŚNIOWĄ, OKRASZONE CZEKOLADOWYMI WIÓRKAMI


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele