Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety


Zobacz także:   regały metalowe
www.alfa-tur.pl





  przystawki zimne    bliny    zupy    dania jarskie    dania z drobiu    dania mięsne  
  dania z ryb    dziczyzna    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  

PRZYSTAWKI GORĄCE
ZAPIEKANE SZYJKI RAKOWE W PŁASZCZYKU BAZYLIOWO-CZOSNKOWYM Z CHRUPIĄCĄ GRZANECZKĄ
BOROWIKI NA MAŚLE Z CHRUPIĄCYM PIECZYWEM
RAKI PO KAMCZACKU DUSZONE W ŚMIETANOWYM SOSIE ZE SZCZYPIOREM, KOPREM ORAZ CZOSNEKIEM
NALEŚNIKI Z KURKAMI I ŚMIETANĄ
WĘDZONY ŁOSOŚ PODAWANY ZE SZPARAGAMI I GORĄCYM SOSEM O CZOSNKOWEJ NUCIE
PIELMIENI FASZEROWANE POLĘDWICĄ WOŁOWĄ ZE ŚMIETANĄ I OCTEM
BAKŁAŻAN FASZEROWANY POMIDORAMI, KURCZAKIEM, ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI, ZAPIEKANY Z ŻÓŁTYM SEREM, PODAWANY Z SOSEM ZIOŁOWYM
BOEUF STROGONOW Z NUTĄ WIEJSKIEJ ŚMIETANY PODAWANY Z GRZANKĄ WYPIEKANEGO PRZEZ NAS SZPINAKOWO-PAPRYKOWEGO PIECZYWA


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele