PRZYSTAWKI GORĄCE
|
ZAPIEKANE SZYJKI RAKOWE W PŁASZCZYKU BAZYLIOWO-CZOSNKOWYM Z CHRUPIĄCĄ GRZANECZKĄ
|
BOROWIKI NA MAŚLE Z CHRUPIĄCYM PIECZYWEM
|
RAKI PO KAMCZACKU DUSZONE W ŚMIETANOWYM SOSIE ZE SZCZYPIOREM, KOPREM ORAZ CZOSNEKIEM
|
NALEŚNIKI Z KURKAMI I ŚMIETANĄ
|
WĘDZONY ŁOSOŚ PODAWANY ZE SZPARAGAMI I GORĄCYM SOSEM O CZOSNKOWEJ NUCIE
|
PIELMIENI FASZEROWANE POLĘDWICĄ WOŁOWĄ ZE ŚMIETANĄ I OCTEM
|
BAKŁAŻAN FASZEROWANY POMIDORAMI, KURCZAKIEM, ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI, ZAPIEKANY Z ŻÓŁTYM SEREM, PODAWANY Z SOSEM ZIOŁOWYM
|
BOEUF STROGONOW Z NUTĄ WIEJSKIEJ ŚMIETANY PODAWANY Z GRZANKĄ WYPIEKANEGO PRZEZ NAS SZPINAKOWO-PAPRYKOWEGO PIECZYWA
|