Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety




  przystawki zimne    przystawki gorące    bliny    zupy    dania jarskie    dania z drobiu  
  dania mięsne    dania z ryb    dziczyzna    sałatki    dodatki    napoje gorące    napoje zimne  

DESERY
PASCHA, CZYLI SEROWO-ŚMIETANOWY MUS Z BAKALIAMI
MIODUSZKA, CZYLI MIODOWO -ŚMIETANKOWA PIANKA Z WANILIOWYMI LODAMI I CZEKOLADOWYMI WARIACJAMI
SMAKOŁYK CARYCY KATARZYNY ZE ŚLIWEK NADZIEWANYCH ORZECHAMI W WANILIOWYCH LODACH I POLEWIE ZE ŚLIWOWICY
TORCIK LODOWY Z OWOCAMI NA MALINOWYM LUSTRZE
APPLE COBBLER - JABŁKA PRAŻONE Z BITĄ ŚMIETANĄ
PUCHAR LODOWY A' LA 'SANKT PETERSBURG'
SORBET WIŚNIOWY NA LUSTRZE MIĘTOWYM
BRZOSKWINIE I ANANASY GRILLOWANE Z DODATKIEM BRANDY


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele