Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety




  przystawki zimne    przystawki gorące    bliny    zupy    dania jarskie    dania mięsne  
  dania z ryb    dziczyzna    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  

DANIA Z DROBIU
ROLADA Z INDYKA W SOSIE WŁASNYM Z PLASTRAMI ANANASA, ŻURAWINĄ, KALAFIOREM I FRYTOWANYMI ZIEMNIAKAMI
KIESZONKA Z KURCZAKA Z NADZIENIEM ORZECHOWO-BAZYLIOWYM W EGZOTYCZNYM SOSIE Z WINA, WIŚNI I GOŹDZIKÓW PODANA Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI ORAZ KUKURYDZĄ Z MASŁEM
UDKO KACZE PIECZONE Z JABŁKAMI PODAWANE Z CZERWONĄ KAPUSTĄ RODZYNKAMI I MIODEM ORAZ ZIEMNIAKAMI PURRE
FILECIKI Z KURCZAKA W PIERZYNCE KAWIOROWEJ PODANE Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ ORAZ ZIEMNIAKAMI Z WODY
FILET Z GĘSI A'LA PUSZKIN NA WĄTRÓBCE Z JABŁKIEM I PRAWDZIWKAMI PODLANY PRZEDNIM WINEM, Z FASZEROWANYMI ZIEMNIAKAMI
FILET Z KURCZAKA Z TWAROŻKIEM CZOSNKOWO KOPERKOWYM PODAWANY Z KAROTKĄ POLANĄ MASŁEM ORAZ ZIOŁOWYM RYŻEM
FILET Z KURCZAKA NADZIEWANY WARZYWAMI Z SOSEM ZIOŁOWYM BROKUŁAMI, KAROTKĄ I ZIEMNIAKAMI Z WODY
FILET Z KURCZAKA W MIGDAŁOWEJ PANIERCE Z WARZYWAMI I ZAPIEKANYM PUREE ZIEMNIACZANYM


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele