Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety


Zobacz także:   regały magazynowe
www.armar.pl





  przystawki zimne    przystawki gorące    bliny    zupy    dania jarskie    dania z drobiu  
  dania mięsne    dania z ryb    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  

DZICZYZNA
MEDALIONY Z DZIKA W SOSIE Z GRZYBÓW LEŚNYCH PODAWANE NA PLASTRACH PIECZONEGO JABŁKA I POMARAŃCZY Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI
FILET Z SARNY NA RYDZACH Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ PODAWANY Z ZIEMNIACZANYM PUREE
CĄBER Z SARNY NA PIECZONYCH ZIEMNIAKACH FASZEROWANYCH BOCZKIEM I CEBULKĄ Z BROKUŁAMI
POLĘDWICA JAGNIĘCA MARYNOWANA W WÓDCE Z SOSEM Z SERA ROKPOL PODAWANA Z ZAPIEKANYM PUREE ZIEMNIACZANYM ORAZ KAROTKĄ POSYPANĄ SEZAMEM
KOTLETY JAGNIĘCE Z GRILLA W SOSIE BALSAMICO PODAWANE Z PUREE ZIEMNIACZANYM I ZASMAŻANYMI BURACZKAMI


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele