Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety




  przystawki zimne    przystawki gorące    bliny    zupy    dania z drobiu    dania mięsne  
  dania z ryb    dziczyzna    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  

DANIA JARSKIE
KULEBIAK Z CIASTA DROŻDZOWEGO Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI W SOSIE ZE ŚWIEZYCH KUREK
VOL-AU-VENT ZE SZPINAKIEM I PESTKAMI DYNI POD ŻÓŁTYM SEREM PODAWANY Z SAŁATKĄ ZE ŚWIEŻYCH WARZYW
WARZYWA POD BESZAMELEM
WARZYWA W CIEŚCIE PETERSBURSKIM PODAWANE Z CZOSNKOWYM DIPEM
GRZYBOWE SYBERYJSKIE PIELMIENI PODSMAŻONE NA ZŁOTO Z WYBORNĄ WIEJSKĄ ŚMIETANĄ
PANIEROWANY CAMEMBERT NA SAŁACIE LODOWEJ PODAWANY Z SOSEM CUMBERLAND


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele