DANIA Z RYB
|
CHRUPIĄCY PSTRĄG Z GRILLA NADZIEWANY WARZYWAMI Z ODROBINĄ MIGDAŁOWEGO MASŁA I ZIEMNIAKAMI Z KOPERKIEM
|
ROLADKI Z SOLI I SZPINAKU PODAWANE Z SOSEM KOPERKOWYM ZIOŁOWYM RYŻEM I WARZYWAMI
|
SANDACZ W SOSIE SZAMPAŃSKIM NA POSTUMENCIE Z BLINÓW I WARZYW
|
ŁOSOŚ NA BOROWIKACH Z CHRUPIĄCYM BEKONEM PODAWANY Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I SAŁATĄ
|
ŁOSOŚ Z GRILLA W MALINOWYM SOSIE PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI SZPINAKOWYMI I KUKURYDZĄ Z MASŁEM
|
SUM W CIEŚCIE FRANCUSKIM PODAWANY Z GRILLOWANYMI ZIEMNIAKAMI I ŚMIETANĄ O CZOSNKOWEJ NUCIE
|
ROLADA Z PSTRĄGA Z BAKŁAŻANEM, SZYNKĄ, SOSEM CZOSNKOWYM, PIECZONYM ZIEMNIAKIEM ORAZ WARZYWAMI NA PARZE
|
PSTRĄG Z PATELNI SMAŻONY NA MAŚLE Z SOSEM CZOSNKOWYM PODAWANY Z ZIEMNIACZANYM PUREE I SAŁATĄ
|