Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety




  przystawki zimne    przystawki gorące    bliny    zupy    dania jarskie    dania z drobiu  
  dania mięsne    dziczyzna    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  

DANIA Z RYB
CHRUPIĄCY PSTRĄG Z GRILLA NADZIEWANY WARZYWAMI Z ODROBINĄ MIGDAŁOWEGO MASŁA I ZIEMNIAKAMI Z KOPERKIEM
ROLADKI Z SOLI I SZPINAKU PODAWANE Z SOSEM KOPERKOWYM ZIOŁOWYM RYŻEM I WARZYWAMI
SANDACZ W SOSIE SZAMPAŃSKIM NA POSTUMENCIE Z BLINÓW I WARZYW
ŁOSOŚ NA BOROWIKACH Z CHRUPIĄCYM BEKONEM PODAWANY Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I SAŁATĄ
ŁOSOŚ Z GRILLA W MALINOWYM SOSIE PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI SZPINAKOWYMI I KUKURYDZĄ Z MASŁEM
SUM W CIEŚCIE FRANCUSKIM PODAWANY Z GRILLOWANYMI ZIEMNIAKAMI I ŚMIETANĄ O CZOSNKOWEJ NUCIE
ROLADA Z PSTRĄGA Z BAKŁAŻANEM, SZYNKĄ, SOSEM CZOSNKOWYM, PIECZONYM ZIEMNIAKIEM ORAZ WARZYWAMI NA PARZE
PSTRĄG Z PATELNI SMAŻONY NA MAŚLE Z SOSEM CZOSNKOWYM PODAWANY Z ZIEMNIACZANYM PUREE I SAŁATĄ


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele