DANIA MIĘSNE
|
BEFSZTYK CARA MIKOŁAJA NA SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI I POMIDORKIEM ZAPIEKANYM Z SEREM
|
CARSKIE ZRAZY Z RYDZAMI PODAWANE Z ZIEMNIACZKAMI POD KREMOWĄ ŚMIETANĄ
|
DELIKATNA POLĘDWICA PO KRYMSKU NA SZPINAKU PODAWANA Z PUREE Z CUKINI
|
POLĘDWICA WOŁOWA W EGZOTYCZNYM BEKONOWO-ANANASOWO-ŚLIWKOWYM SOSIE ZE SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ SAŁATĄ
|
POLĘDWICA WOŁOWA Z GRILOWANĄ PAPRYKĄ I MOZZARELLĄ PODAWANA Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI
|
BITKI CIELĘCE DUSZONE Z KURKAMI W ŚMIETANIE PODAWANE Z ZIOŁOWYM RYŻEM ORAZ POMIDOREM FASZEROWANYM ŻÓŁTYM SEREM
|
CIELĘCIENA DUSZONA W WINIE PODAWANA Z GRILLOWANYM BAKŁAŻANEM ORAZ DZIKIM RYŻEM I WARZYWAMI
|
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE BOROWIKOWO-SZYNKOWYM Z ZIEMNIAKAMI Z WODY I WARZYWAMI
|
ZRAZ ZE SCHABU W PLASTRCH BOCZKU W SOSIE ZE ŚWIEŻEGO MAJERANKU PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI SMAŻONYMI Z CUKINIĄ
|
SCHAB SYBERYJSKI FASZEROWANY PIECZARKAMI PODAWANY Z PUREE Z CUKINI I POMIDOREM ZE SZCZYPIORKIEM
|
FILECIKI WIEPRZOWE W CIEŚCIE Z KWASU CHLEBOWEGO Z RYDZAMI, PODAWANE Z ZIEMNIACZANYM PUREE
|
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE PIKOWANE MORELĄ W SOSIE WINNYM, PODAWANE Z RYŻEM ZIOŁOWYM I MIZERIĄ
|