Restauracja rosyjska Sankt Petersburg we Wrocławiu
została zamknięta w 2010 roku



Szef kuchni poleca O restauracji Galeria Catering Bankiety




  przystawki zimne    przystawki gorące    bliny    zupy    dania jarskie    dania z drobiu  
  dania z ryb    dziczyzna    sałatki    dodatki    desery    napoje gorące    napoje zimne  

DANIA MIĘSNE
BEFSZTYK CARA MIKOŁAJA NA SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU Z ZIEMNIAKAMI PIECZONYMI I POMIDORKIEM ZAPIEKANYM Z SEREM
CARSKIE ZRAZY Z RYDZAMI PODAWANE Z ZIEMNIACZKAMI POD KREMOWĄ ŚMIETANĄ
DELIKATNA POLĘDWICA PO KRYMSKU NA SZPINAKU PODAWANA Z PUREE Z CUKINI
POLĘDWICA WOŁOWA W EGZOTYCZNYM BEKONOWO-ANANASOWO-ŚLIWKOWYM SOSIE ZE SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ SAŁATĄ
POLĘDWICA WOŁOWA Z GRILOWANĄ PAPRYKĄ I MOZZARELLĄ PODAWANA Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI
BITKI CIELĘCE DUSZONE Z KURKAMI W ŚMIETANIE PODAWANE Z ZIOŁOWYM RYŻEM ORAZ POMIDOREM FASZEROWANYM ŻÓŁTYM SEREM
CIELĘCIENA DUSZONA W WINIE PODAWANA Z GRILLOWANYM BAKŁAŻANEM ORAZ DZIKIM RYŻEM I WARZYWAMI
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE BOROWIKOWO-SZYNKOWYM Z ZIEMNIAKAMI Z WODY I WARZYWAMI
ZRAZ ZE SCHABU W PLASTRCH BOCZKU W SOSIE ZE ŚWIEŻEGO MAJERANKU PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI SMAŻONYMI Z CUKINIĄ
SCHAB SYBERYJSKI FASZEROWANY PIECZARKAMI PODAWANY Z PUREE Z CUKINI I POMIDOREM ZE SZCZYPIORKIEM
FILECIKI WIEPRZOWE W CIEŚCIE Z KWASU CHLEBOWEGO Z RYDZAMI, PODAWANE Z ZIEMNIACZANYM PUREE
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE PIKOWANE MORELĄ W SOSIE WINNYM, PODAWANE Z RYŻEM ZIOŁOWYM I MIZERIĄ


Przysmaki | Menu | Szef kuchni poleca | O restauracji | Galeria zdjęć | Catering | Bankiety i wesele